Nieuwe wet Belgische gokmarkt ivm limiet stortingen

0

Op 20 juli 2022 werd het Koninklijk Besluit gepubliceerd, waarin de regels worden uiteengezet voor de Kansspelcommissie om de Centrale Kredietverlening aan Particulieren te raadplegen. Het besluit wijzigde ook de regels met betrekking tot online kansspelen, waaronder kansspelen.

Dit koninklijk besluit werd wet 3 maanden na publicatie (20 oktober 2022). Klasse A+, B+ en F1+ licentiehouders moeten enkele van de vereisten volgen.
De Commissie zal de operatoren tegen 27 oktober 2020 een testomgeving ter beschikking stellen, zodat ze de webdiensten die ze gaan aanbieden kunnen testen volgens de vereisten van dit koninklijk besluit.

Op dinsdag 20 oktober 2022 wordt de testomgeving ge├╝pdatet om operators een nieuwe webservice te bieden waarmee ze de toestemming voor spelers kunnen verwijderen om hun wettelijke limiet te overschrijden. De productieomgeving is pas beschikbaar vanaf 20/10/2022.

De beheerders van de website kunnen versie 1.4 van de handleiding (“MAN_EGAMES_ART6 V1.4”) gebruiken om de nieuwe webservice te leren gebruiken. De andere services die in de vorige versie van de handleiding zaten (“MAN_EGAMES_ART6 V1.3”) zijn nog steeds ongewijzigd.

Share.

About Author

Leave A Reply